Måndag 1 december 2014

Det var ett tag sedan som vi bloggade, men nu är vi förhoppningsvis igång igen!

Vi har läst på morgonen. Vi har haft matte och vi lärde oss mer om bråk. På svenskan gick vi in till Mosippan 2 och tittade på Stjärnhuset, som handlade om grekisk mytologi och rymden. Vi har haft NO/SO och vi tittade på Odens rike.
Vi har haft bild och vi målade jultomtar.

Maten idag var fiskpinnar och mos.

Imorgon är det bad! Det är drop in på fritids imorgon (2/12) kl.13-17.

Fredag 24 oktober 2014

2014-10-23 10.57.47 PÅ  MORGONEN HADE VI ELEVENS VAL. VI HAR HAFT SVENSKA OCH VI LÄSTE EN NY SAGA. VI HAR HAFT MAT DET VAR SPAGETI,KÖTFÖRSÅS. VI HAR HAFT NO OCH VI TITADE PÅ EN NY FILM NY I SVERIGE. VI HAR HAFT SO OCH VI JOBBADE MED FN DAGEN

IDAG ÄR DET FN DAGEN

IDAG VAR DET ARVID OCH EMELIE SOM BLOGGADE

 

Fredag den 17/10 2014

vi har haft elevens val på morgonen.efter de hade vi rast. på svenskan läste vi Nils Holgerson. efter de hade vi NO vi planerade en film. maten i dag var pyt ipana                                                               den som blogga de idag var William och Lina

Torsdag 16/10 Oktober

Vi har haft matte. vi jobbade i planeringen . vi har haft  NO Vi har lert oss om djur och det var lo, varg, räv, igelkott och grävlign på idroten då lerde vi oss om liv rädnign

maten i dag var hamburiare med mos            i dag vr det blogadä William och lina

 

Måndag 13 oktober 2014

Vi har haft bild och vi skulle göra en gubbe. Vi lärde oss mer om geometriska former exempelvis triangel, kvadrat, rektangel. På NO/SO:n skruvade isär en dator och fick se vad det var inuti. Det var många sladdar. Det var Elias pappa som kom och visade oss. Vi har haft matte och vi tittade närmare på klockan.

Imorgon är det bad!

Måndag 6 oktober 2014

Vi har haft svenska och vi läste Nils Holgersson. På svenskan blev vi anställda av Kim Leksaksson på leksaksfabriken. Vi har haft bild och vi gjorde färdigt våra kollage. Vi skulle göra en fågel av olika geometriska former. Former som rektangel, oval. kvadrat, triangel och cirkel. Vi har lärt oss om älgen på NO. Vi kollade på en film som handlade om älgen.
Vi har haft klassråd. Vi har haft matte och vi lärde oss klockan.
Maten idag var färsrätt, potatis och sås.
Imorgon är det idrott.

Måndag 29 september 2014

Vi läste på morgonen. Vi har haft matte och vi jobbade i matteboken. Vi lärde oss hundratal, tiotal och ental. Vi har haft NO och vi tittade på en film om vargen. Vi lärde oss att när vargen ylar så sjunger den och de tycker det är mysigt. Vi lärde oss också om hur vargen bor och lever. Vi har genomfört skoljoggen idag.

Maten idag var kalops och potatis. Imorgon är det idrott.

Frida påminner om att boka in sig på utvecklingssamtal.

Fredag den 26/9 2014

På morgonen hade vi elevens val. Vi har haft svenska vi tränade på bokstäver, ex h,i och r. Vi har haft NO vi lärde oss om björnen vi läste fakta om björnen. och vi tittade på en film om järven. Maten idag var pannkaka och sylt.

 

På måndag har vi skoljogg.

idag bloggade Micaela och Calvin.

Måndag den 22/9 2014

På morgonen läste vi. Vi har haft matte. Först hade vi  en  genomgång och  då jobbade vi med ental och tiotal. Vi har jobbat med planering. Vi har haft svenska Frida läste Nils Holgersson. Vi har haft NO vi jobbade med olika djur. Vi har klassråd.

Vi har haft engelska. Maten idag var köttbullar och mos.

Idag var det Calvin och Micaela som bloggade.

Imorgon är det idrott.

Frida påminner om att läxan är till på torsdag.