Onsdag 29 januari 2014

Vi har haft svenska och vi fortsatte att jobba med bokstäverna som vi har jobbat med förut. En del jobbade med ipad och dator. Vi har haft idrott och vi körde lekar. Första hette discokull och bläckfisken. Vi har haft engelska och vi tittade på postman Pat. Vi lärde oss ordet stuck och det betyder att sitta fast och bicycle och det betyder cykel. Vi har haft matte och vi rättade i matteboken.

Tisdag 28 januari 2014

Vi har haft matte och vi jobbade i matteboken. På morgonen kom tandsköterskan och vi borstade tänderna. Vi har haft svenska och vi fortsatte att jobba med bokstaven t. Maten idag var panerad fisk och potatis och spenat. Vi har haft NO och fortsatte jobba med våra djur och vad djuren gör på vintern. Vi målade på morgonen.

Måndag 27 januari 2014

På morgonen jobbade vi med matte i matteboken och vi skulle rätta det vi gjort fel. Någon fick köra logix och pentamino. Vi har haft musik och vi sjöng broder Jakob i kanon. Fört börjar en grupp sjunga till mitten och sen börjar den andra gruppen att sjunga från början. Maten idag var pyttipanna med rödbetor. Vi har haft no och vi jobbade mer om våra djur. Vi har haft svenska och vi har börjat med en ny bokstav. Bokstaven heter t.

Onsdag 22 januari 2014

Vi har haft svenska och vi fortsatte jobba med bokstaven n. Vi ska fortsätta dagen med svenska. Vi har jobbat i matteboken. Några har jobbat med subtraktion och några har jobbat med addition.Vi har haft idrott idag, vi spelade fotboll. Idag åt vi ris och kebabgryta. Vi började läsa i den nya boken idag. Vi har haft engelska, vi lärde oss att prata engelska. Vi lärde oss att säga på engelska, hur gammal är du?. Vi lärde oss att svara hur många år man var på engelska.

Tisdag 21 januari 2014

Idag jobbade vi med affären och vi spelade spel, is-vett. Vi lärde oss att man inte skulle gå på tunn is. Vi har haft matte, då jobbade vi i matteboken och vi tränade på minus. Vi körde genomgång och då hade vi kulor i en burk. Frida tog bort några och vi skulle gissa hur många som var kvar i burken. Vi tränade tio-kompisar. Idag har vi haft svenska och vi jobbade med bokstaven n. Maten idag var potatisbullar och blodpudding och sylt. Vi har läst på morgonen. Vi satte upp våra landskap på väggen ute i korridoren.  Vi håller på att börja läsa i en ny bok, Kajsa Kavat.

Imorgon är det idrott.

Måndag 20 januari 2014

Vi har jobbat i matteboken och jobbade med subtraktion och addition. William har berättat om sin resa till Sälen. Vi har jobbat med no och vi har jobbat med vintern. Vi har lärt oss hur man vet att det är vinter. Vi lärde oss att det är 365 dagar på ett år. Det är 52 veckor på ett år. En vecka är 7 dagar och 2 veckor är 14 dagar.
Maten idag var fiskgratäng och mos.  Vi har haft musik och vi hade orkester. Vi sjöng på musiken.

Tisdag 14 januari 2014

Vi har haft svenska och vi började med en ny bokstav. Vi har lärt oss bokstaven n. Vi har målat landskap och vi lärde oss hur ett landskap kan se ut. Vi lärde oss också att samarbeta. Vi har haft matte och vi jobbade i matteboken. I matteboken jobbade vi med minus. På morgonen idag målade vi.

DSCF0120DSCF0118DSCF0117DSCF0116