Torsdag 20 februari 2014

På morgonen hade vi idrott och vi körde hinderbana och citronboll. Vi har haft svenska. På svenskan jobbade vi med livet i bokstavslandet. Några gjorde livet i bokstavslandet och några pärlplattor. På svenskan fortsatte vi jobba med bokstaven å. Vi har fortsatt att jobba med affären. Maten idag var Hedvigsoppa. Vi ska fortsätta dagen med att Zarah ska läsa i sin bok om Åre.

Tisdag 18 februari 2014

Vi har haft matte och vi jobbade mer med planeringsboken. Maten idag var fiskpinnar och mos med ketchup. Vi har haft svenska och vi fortsatte jobba med bokstaven å. Vi ska fortsätta dagen med SO. På SO:n ska vi jobba med affären.

Vi ska få ta med en kamera hem och ta kort på något av våra djur eller gossedjur.

Imorgon är det arlaloppet, glöm inte att ta med skidor de som har hemma.

Onsdag 12 februari 2014

Vi har haft engelska och vi tränade mer på siffrorna. Vi har haft matte och några har gjort ut sin mattebok. På morgonen målade vi. Vi har haft svenska och vi har börjat med en ny bokstav som heter å. Maten idag var panerad fisk och kall sås och potatis. Vi har haft gympa. Vi hade trampetts och hopprep och vi skulle stå på ett ben i 5 sekunder  och balansera en pingisboll på ett racket.

Fredag 7 februari 2014

Vi har haft elevens val. Maten idag var kebabpanna och sås. Vi ska fortsätta dagen med bild och svenska. Vi har haft NO och vi tittade på en film. Filmen hette livet i en liten sjö. Den handlande om hur djuren levde i en liten sjö. Ett annat ord för en liten sjö är tjärn. Vi har läst idag. Frida läste Kajsa Kavat.

Onsdag 5 februari 2014

Vi har jobbat med matte. Vi jobbade med subtraktion och addition. Vi har haft svenska och vi fortsatte jobba med bokstaven t. På rasten brottade vi ner Frida. Vi har haft engelska och tittat på postman pat. Vi lärde oss mer engelska ord. Look betyder titta och sheep betyder får.

Imorgon är det gympa.