Måndag 31 mars 2014

På musiken sjöng vi ”tussi tussi tussi tussilago å vad fin du är…”. Maten idag var järpar, sås och potatis. Vi har haft matte och vi gjorde diamant diagnosen. Efter det jobbade vi med planeringen. Vi ska fortsätta dagen med NO och svenska. Frida har läst i boken ”En annan resa”.

Imorgon är det bad, ta med badkläder!

Onsdag 26 mars 2014

På morgonen målade vi. Vi har haft matte och vi hade genomgång. Sen jobbade vi i planeringen. Vi har haft svenska och vi började med en ny bokstav som heter h. Vi har haft engelska och vi lärde oss kroppsdelar på engelska. I 206 är det 2 hundratal, 0 tiotal och 6 ental.
Maten idag var köttbullar och makaroner. Vi ska fortsätta dagen med läsning. I matsalen var det en polis som åt mat med oss.

Tisdag 25 mars 2014

Idag har vi haft bad. Idag är det våffeldagen som från början hette vår fru dagen. Om man säger vår fru dagen snabbt låter det som våffeldagen.
Vi har haft matte och vi tränade på addition 10-20 och 0-10. Vi har haft svenska och vi tränade på att läsa. Vi har haft SO och vi fortsatte arbeta med vår affär. Vi tränade på vad vi ska göra i våra reklamfilmer. En del gjorde doftgranar till affären.
Maten idag var tacopanna och kall sås.

 

Måndag 24 mars 2014

På morgonen hade vi matte och vi hade genomgång med klossar. Vi tränade på addition. Frida har läst ur boken om myrsloken. Boken heter ”En annan resa”. Vi har haft svenska och vi tittade på Livet i bokstavslandet. Idag ska vi elever få skriva uppgifterna till livet i bokstavslandet istället för Frida. Vi ska fortsätta dagen med NO och svenska. Maten idag var panerad fisk, citrus- och örtsås och potatis.

Imorgon är det bad.

Onsdag 19 mars 2014

Igår var vi på Coop och vi lärde oss saker om en affär.
Vi har haft matte och vi fortsatte jobba i planeringen. Vi tränade på addition. Vi har haft svenska och vi fortsatte träna på bokstaven d. På morgonen målade vi. På engelskan tittade vi Postman Pat. Vi lärde oss nya ord, bland annat pump (på engelska), where is my hat, home och put down. Maten idag var fisk, potatis och kall sås.

Imorgon är det idrott.

Måndag 17 mars 2014

Vi har haft matte, vi fortsatte jobba med planeringen och i matteboken. Vi har gjort klart saker som vi inte varit klara med. Vi har haft bildpromenad och vi läste texten till bilderna. Vi ska fortsätta dagen med NO och svenska. Maten idag var gourmetgryta och potatis.

Imorgon är det bad. Imorgon på eftermiddagen ska vi till Coop.