tisdag 29 april 2014

På morgonen läste vi.Vi har haft matte och vi fortsatte jobbat med planeringen.  Vi har haft svenska och vi börja med en ny bokstav som heter f. Maten idag var kyklyngnages , ris och kal kurisås. Vi ska fortsätta dagen med SO/NO.

 

Idag var det Emma och Calvin som bloggade.

 

 

Onsdag 16 april 2014

På morgonen läste vi. Vi har haft svenska och vi fortsatte jobba med bokstaven ö. I svenskan var det en gubbe som var här med kameror. De kamerorna skulle filma hur vi arbetade med datorerna. Vi har haft engelska och vi tränade på dagarna. Vi har haft matte, vi jobbade med planeringen och matteboken. Vi har haft högläsning och det var Frida som läste i ”En annan resa”. Maten idag var pyttipanna och rödbetor. Vi ska fortsätta dagen med att måla påskbrev.

Imorgon är det idrott.

Tisdag 15 april 2014

Vi har haft matte, vi fortsatte jobba i planeringen och det var addition. Vi har haft bad och några lärde sig simma. De som var i stora bassängen fick ha simfötter. Maten idag var chili con carne och ris. På morgonen läste vi. Vi har haft svenska och vi fortsatte med bokstaven ö. Vi ska fortsätta dagen med SO.

Måndag 14 april 2014

På morgonen har vi läst i våra bänkböcker. Vi har haft musik, vi sjöng om påskharen och tussilago. Vi har haft matte och vi tränade på att skriva siffrorna 0-9. Vi ska fortsätta dagen med NO och svenska. Maten idag var fiskgratäng och potatis. Vi har haft högläsning då läste Frida.

Onsdag 9 april 2014

På morgonen läste vi. Vi har haft engelska och vi gjorde färdigt nummerböckerna. Vi fick också lära oss mer om kroppsdelarna. Några fick gå in till förskoleklassen och visa sina numberbooks. Vi har haft svenska och börjat på en ny bokstav. Bokstaven heter ö. Vi ska fortsätta dagen med matte och läsa. Maten idag var potatis och kotlettrad.

Imorgon är det gympa, ta med ombyte!

Måndag 7 april 2014

Vi har haft matte, då jobbade vi med klossar och planeringen. När vi jobbade med klossarna skulle vi dela talet 13 på olika sätt. Vi fortsatte läsa om myrsloken i ”en annan resa”. Maten idag var köttbullar och mos. Idag om en månad fyller fröken år. Vi ska fortsätta dagen med NO och svenska. Vi har haft musik och vi fortsatte sjunga tussilago sången.

Imorgon är det bad, glöm inte badkläder!