onsdag 14 maj 2014

vi har haft engelska vi gode simon sejer . vi har haft matte och vi forsatade jobbade i planeringen . vi har haft idrot vi spelade gamelgadan . vi har haft mat och vi ot fisk bolar och potatis. vi har haft svenska och vi jobbade med bokstaven g

idag varde Nasrat och Ludwig som bloggade

Fredag 9 maj 2014

Vi har haft svenska och vi har börjat med en ny bokstav en G. maten i dag var pannkakor och sylt. vi har haft elevens val .

i dag var det Hibo och Emelie som bloggade

Skrivet av Frida: Vi har haft NO och vi tittade på film. Vi skrev sedan på lappar vad vi lärde oss av filmen.
På måndag ska vi gå till biblioteket, det är då bra om alla barnen har med sig ryggsäck.

Tisdag 6 maj 2014

På morgonen så läste vi. Vi har haft matte och vi fortsatte jobba med planeringen. Vi lärde oss hur man kan dela upp talet 19 på olika sätt, exempelvis 19 i en hög och 0 i den andra eller också 2 i den ena högen och 17 i den andra. Vi har haft svenska och vi fortsatte jobba med bokstaven f. Maten idag var spagetti och köttfärssås.
Vi har tittat på film på SO/NO och den handlade om björk och lönn. Redan i september börjar knopparna komma. Knopparna suger den gröna färgen ur löven.

Imorgon är det gympa, utomhus.