Måndag 29 september 2014

Vi läste på morgonen. Vi har haft matte och vi jobbade i matteboken. Vi lärde oss hundratal, tiotal och ental. Vi har haft NO och vi tittade på en film om vargen. Vi lärde oss att när vargen ylar så sjunger den och de tycker det är mysigt. Vi lärde oss också om hur vargen bor och lever. Vi har genomfört skoljoggen idag.

Maten idag var kalops och potatis. Imorgon är det idrott.

Frida påminner om att boka in sig på utvecklingssamtal.

Fredag den 26/9 2014

På morgonen hade vi elevens val. Vi har haft svenska vi tränade på bokstäver, ex h,i och r. Vi har haft NO vi lärde oss om björnen vi läste fakta om björnen. och vi tittade på en film om järven. Maten idag var pannkaka och sylt.

På måndag har vi skoljogg.

idag bloggade Micaela och Calvin.

Måndag den 22/9 2014

På morgonen läste vi. Vi har haft matte. Först hade vi  en  genomgång och  då jobbade vi med ental och tiotal. Vi har jobbat med planering. Vi har haft svenska Frida läste Nils Holgersson. Vi har haft NO vi jobbade med olika djur. Vi har klassråd.

Vi har haft engelska. Maten idag var köttbullar och mos.

Idag var det Calvin och Micaela som bloggade.

Imorgon är det idrott.

Frida påminner om att läxan är till på torsdag.

fredag 12 september 2014

Vi har haft elevens val. Vi har haft svenska. Vi läste Nils Holgersson. Vi skrev om Ferran, Rex och Professorn och vi skulle komma på så många adjektiv vi kunde. Maten idag var kycklinglasagne. Vi har tittat på två avsnitt av ”Vem bestämmer”.

På måndag är det studiedag, så vi är lediga då.

Tisdag 9 september 2014

På morgonen läste vi. Idag hade vi bild och vi lärde oss att rita en bild som beskriver hur något ska vara. Vi har haft svenska. Vi skrev om två bilder. Vi har haft idrott. Då körde vi bläckfisken, om man blev tagen fick man ställa sig i en ring och hjälpa dom som springer runt att ta, man fick inte kliva ur ringen. Vi körde också fem stationer.

Vi har haft mat, det var panerad fisk och stuvad spenat. Idag fyllde Ludwig år.
På torsdag är det idrott.

måndag 1 september 2014

På morgonen hade vi matte det var genomgång om tallinjen och planeringen. Vi hade bild två gånger och vi lärde oss att blanda färger, gult och blå blir grön, gul och röd blir orange, blå och röd blir lila. Vi har haft svenska. Maten idag var fiskgratäng och mos. Vi har lärt oss lite mer om Sverige kartan och längst ner ligger Skåne.

I morgon är det idrott.